ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με τους εξής τρόπους:

  • Αντικαταβολή: Επιλέγοντας "αντικαταβολή" ως τρόπο πληρωμής, κατά την παράδοση θα πρέπει να έχετε το ακριβές ποσό σε μετρητά για να πληρώσετε την παραγγελία σας. Η πληρωμή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο δεν γίνεται δεκτή. Μέγιστο ποσό αντικαταβολής 500,00€.


  • Χρεωστική ή Πιστωτική ή Προπληρωμένη Κάρτα: Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή την χρεωστική ή την προπληρωμένη κάρτα σας Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Εγγυόμαστε το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για κάθε σας αγορά μέσω της υπηρεσίας Alpha e-Commerce που προσφέρεται από τα προγράμματά πιστοποίησης συναλλαγών Verified By Visa και Mastercard Secure Code.


  • Κατάθεση Σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Επιλέγοντας "πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό"  ως τρόπο πληρωμής, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε κατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας μέσω e-banking ή μέσω καταστήματος της τράπεζας που επιθυμείτε, στον λογαριασμό της εταιρείας (Όνομα Δικαιούχου: LAKOMO & ΣΙΑ Ε.Ε. ,IBAN: GR0201402540254002002006595 , Τράπεζα: ALPHA BANK). Ως αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας.