ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές Προιόντων


Κάντε την επιστροφή σας εντός τριών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής ,εφόσον το προιόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, απαραίτητα είναι να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από το καρτελάκι της εταιρείας. Εάν έχει υποστεί οποιαδήποτε βλαβη η συσκευασία η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.Επιστροφές σε εσώρουχα και μαγιώ δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.

Σε περίπτωηση επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση wooeshop@woowoo.gr στο οποίο θα αναγράφονται: ο κωδικός παραγγελίας, το όνοματεπώνυμο σας και πλήρης περιγραφή του προιόντος που πρόκειται να επιστραφεί. Εφόσον γίνει δεκτή η επιστροφή θα επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος αλλά όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.

Για εντός Ελλάδος επιστροφές για την καλύτερη και οικονομικότερη εξυπήρετησή σας αποστείλετε την επιστροφή σας χρησιμοποιώντας την εταιρεία Speedex με δική μας χρέωση. Εμείς θα παρακρατήσουμε το ποσό των 6Ε από την αξία του εμπορεύματος που θα πρέπει να σας επιστρέψουμε.Προαγορά Προιόντων


Έχετε την την δυνατότητα να προαγοράσετε τα προιόντα σας πριν ακόμα φθάσουν στην εταρεία μας , τα οποία θα παραδοθούν στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει μόλις είναι διαθέσιμο το απόθεμά τους.

Στην περίπτωση που αγοράσετε περισσότερα από ένα προιόν, με διαφορετικές αναμενόμενες ημερομηνίες παράδοσης, τα προιόντα θα σταλούν όλα μαζί στην τελευταία αναμενόμενη ημερομηνία.